Amazon slår Business-rødder i nyt EU-land

”Større gennemsigtighed og færre omkostninger”.

De fleste e-handlere er bekendt med kundeklubben ”Amazon Prime”.

En klub, hvor kunderne blandt andet bliver tilbudt gratis forsendelse, og som netop har rundet 150 millioner medlemmer fra hele verden.

Annonce

LÆS OGSÅ: Amazon runder 150 millioner Prime-medlemmer

Amazon har også et medlemskab, der udelukkende henvender sig til virksomheder, som har fået navnet ”Business Prime”. En tjeneste, der lige så langsomt finder vej til Europa.

For nylig meddelte Amazon, at Business Prime nu lanceres i Spanien. Inden for Europa er tjenesen allerede tilgængelig i Tyskland, Storbritannien og Frankrig.

Business Prime giver medlemmerne mulighed for at få mest muligt ud af det store udvalg, prissætningen og købsoplevelsen hos Amazon Business. Vi fortsætter med at lytte til feedback fra vores erhvervskunder, og vi er glade for at introducere disse nye fordele. Vores mål er at hjælpe virksomheder med at skabe endnu større gennemsigtighed i deres indkøbsproces og samtidig sænke deres samlede omkostninger, siger Christopher Kallscheid, leder af Amazon Business i Spanien.

Business Prime er, som sin forbrugerækvivalent, en betalingstjeneste. Men i stedet for lidt over 100 dollars om året, kan virksomhedsmedlemmer betale helt op til 14.000 danske kroner årligt, afhængig af antallet af købere i systemet.

Tjenesten tilbyder blandt andet gratis levering samme dag ved ordrer på over 29 euro og helt ubegrænset "fri fragt" af leverancer, der lander dagen efter.