Bygger robotlagre på størrelse med 18 fodboldbaner

Amazon indtager OhioAmazon har netop offentliggjort sine planer om at åbne to nye robotlagre i den amerikanske delstat Ohio.

De to robotlagre, som hver især får et areal på godt og vel 65.000 kvadratmeter, kommer til at ligge i byerne Akron og Rossford i den nordlige del af Ohio. Lagrene skal rumme mindre varer som bøger, elektronik og legetøj.

Lagrene fungerer nogenlunde på samme måde som Amazons øvrige lagre og bygger på samarbejde mellem virksomhedens ansatte og den voksende hær af lagerrobotter, som tidligere på året rundede 100.000 robotter.

Tilsammen skal de nye lagre angiveligt skabe 2.500 arbejdspladser, hvilket bringer antallet af Amazon-ansatte i Ohio op på 8.500.

LÆS OGSÅ: Robotlager gør Black Friday til en leg hos ProShop

Takket være sidste års pres fra senator Bernie Sanders kan fuldtidsansatte se frem til en timeløn på 15 $, hvilket er mere end Amazon gennemsnitligt betaler sine lagermedarbejdere.

De nye lagre skal også hjælpe Amazons i bestræbelserne på at indføre endagslevering i hele USA. Der har været en vis bekymring over, hvor stor belastning et sådant tiltag i sidste ende vil lægge på virksomhedens ansatte, som allerede er spændt hårdt for.

Kilde: Techcrunch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest