På trods af investeringer fra Løvens Hule – må lukke netbutik

Den yngste deltager.

Sara Nersting var den yngste deltager nogensinde, da hun modigt trådte ind i Løvens Hule. Som kun 13-årig var hun ”junior-direktør” i virksomheden Kforkage, der solgte bageudstyr gennem en netbutik.

Det var en forretning, der lokkede både Jesper Buch og Mia Wagner ombord, og de investerede tilsammen 675.000 kroner i den bageglade iværksætter.

Annonce

Men nu går den desværre ikke længere – det meddeler Sara Nersting og hendes mor, Mia Nersting, i et opslag på Instagram, hvor 7.500 følger med.

Det har været en skøn rejse med verdens bedste kunder. Men de sidste mange måneder har været en kamp for at få nye samarbejder til at gå op i en højere enhed, og vi må nu kaste håndklædet i ringen. Det er ikke kun drømme og visioner at drive virksomhed - det kræver benhårdt arbejde, og selv om man giver afkald på hverdagsting og familiedrømme, er det ikke altid, at det går lige som man havde tænkt, skriver de i opslaget.

Kforkage har haft en levetid på fem år, og nåede at bogføre årsregnskabet for 2018, som afslørede et overskud på næsten 95.000 kroner.

Mia Nersting er desuden ejer og direktør i Magnetz, Magnordic ApS og har drevet e-handel i mange år.

LÆS OGSÅ: Interview: Vil du skridtet videre med din webshop?