PriceRunner løber stærkest

Forbrugerrådet Tænk placerer Pricerunner i føresædet for prissammenligningstjenester.

I konkurrence med otte andre prisportaler i Danmark, har Forbrugerrådet Tænk givet Pricerunner titlen som Danmarks bedste prissammenligningstjeneste til at finde produkter og priser.

Annonce

- Vi er stolte over resultatet. Det er vigtigt for os, at forbrugerne altid kan finde de bedste priser hver gang de søger på produkter på PriceRunner, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark, i en pressemeddelelse.

Pricerunner er i forvejen Danmarks største prissammenligningstjeneste med produkter fra mere end 7000 butikker.

LÆS OGSÅ: Forbrugernes forventninger til levering anno 2018

Bedst i tjek

Tænks test viser, at der er stor forskel på, hvor mange forhandlere prisportalerne søger hos. PriceRunner er suverænt den tjeneste herhjemme, der sammenligner priser hos flest butikker.

I testen var det kun PriceRunner og Google Shopping, der kunne finde priser på samtlige seks produkter, Tænk ledte efter.

Ifølge Tænk undersøgelsen, der foregik den 16. oktober i år, havde PriceRunner endvidere den billigste pris på fem ud af seks produkter og kunne samtidig præstere at ligge inde med alle de søgte produkter.

- Den sjette pris var ikke korrekt, og det er vi meget ærgerlige over. Det skyldes en fejl fra den pågældende butik, der havde glemt at opdatere prisen i deres prisfeed, som de sender automatisk til os. Det gav en forkert pris i oversigten, men prisen var rigtig når forbrugeren klikkede ud til butikken, udtaler Martin Andersen.

Den billige pris kommer først

PriceRunner blev etableret i 1999 og er i dag aktiv i flere lande, hvor Danmark og Sverige er de største aktører.

Annonce

- PriceRunner bruger hver dag mange ressourcer på at flest mulige butikker er med i vores prissammenligninger. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde forbrugerne den bedste sammenligning af såvel pris som produkt. Vi viser altid billigste pris først og alle priser bliver opdateret op til flere gange i døgnet, siger Martin Andersen.


PriceRunner er den største uafhængige pris og produkt sammenligningstjeneste i Danmark med mere 1,3 millioner produkter. De sammenligner priser fra 7.000 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 10 millioner besøg om måneden i de fire lande, de opererer i.

 

Foto: Direktør Martin Andersen, PriceRunner Foto: Ingrid Riis