Jollyroom udvider topmoderne lager – igen: ”Vi har aldrig haft så høj lagerværdi”

"Fra vores nye placering kan vi koordinere et flow på 100 containere hver uge".

Jollyroom er en hurtigt voksende, nordisk onlineshop inden for børne- og babyindustrien. Den samlede omsætning for selskabet i 2017 landede på 1.011 mio. svenske kroner (726 mio. i danske kroner).

Annonce

I slutningen af september rapporterede Ehandeldk, at Jollyroom har formået at etablere Nordens største e-handelslager i Göteborg med en samlet kapacitet på 65.000 kvadratmeter.

Nyheden kredsede om en aftale med ejendomsselskabet Castellum, som gav den store onlineshop adgang til 20.400 ekstra kvadratmeter.

LÆS OGSÅ: Jollyroom: Nordens største logistiske installation

Og nu er der igen udsigt til et nyt lager.

Jollyroom tilkøber yderligere 11.000 kvadratmeter i form af en ny facilitet på Förrådsgatan, nært beliggende de øvrige anlæg.

Anlægget vil primært have til formål at forbedre forvaltningen af storgods.

- Havneplaceringen, og vores egen containerterminal, gør det muligt for os at sende storgods direkte til slutkunden fra havnen. Det er godt for både kunder, personale og miljø, hvilket sparer tid, tunge løft og intern transport. Fra vores nye anlæg på Förrådsgatan kan vi koordinere et flow på 100 containere hver uge, siger Cecilia Olsson, logistikchef hos Jollyroom.

Vil overstige alle forventninger 

Flytningen til det nye anlæg skal efter sigende være gået hurtigere end planlagt, og årsagen er Jollyrooms stærke vækst i kombination med den forestående julehandel.

Annonce

- Vi har aldrig haft så høj lagerværdi, som vi har i dag. Det giver os gode forudsætninger for, salgsmæssigt, at overstige alle forventninger i løbet af årets julehandel. For mig og mine medarbejdere er det vigtigt at sikre, at logistikken bliver tilpasset derefter, afrunder Cecilia Olsson.

I starten af oktober rapporterede Ehandeldk også, at Jollyoom har investeret omkring 58 mio. kroner i en fuldt automatiseret logistikløsning, for fortsat at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel på hurtige og sikre leverancer i stærk vækst.


LÆS OGSÅ:
Jollyroom investerer 58 millioner i logistisk anlæg

 

Foto: JOLLYROOM-LAGER